Meubelstofferen is een eeuwenoud beroep dat handwerk en precisie vereist. Net omdat het om zo een oude stiel gaat, wordt deze ambacht vaak vergeten. Vele meubelen worden zomaar vervangen zonder de overweging te maken of heropmaken mogelijk is. De goedkope massaproducten kunnen nooit dezelfde kwaliteit en duurzaamheid waarborgen als het oude stuk waarvoor het werd ingeruild. De aankoop van de meubels die en masse worden geproduceerd schelen in de portemonnee bij de aankoop zelf, maar zijn ook sneller versleten. Het laten heropmaken van een meubel vraagt een iets grotere besteding, maar verzekert u wel van een ‘investering’ in de toekomst. Op deze manier is men zeker van een degelijk zitmeubel dat verschillende generaties overleven kan.

Het is gelijk of men bij Ateljee 17 komt aankloppen in de overtuiging dat het oude degelijker is of met het argument dat men te veel weggooit, Ateljee 17 staat voor u klaar met veel inzicht, gedrevenheid en liefde voor het authentieke.

Heeft u dus een meubelstuk dat van ontelbare waarde is of waarvan u gewoonweg geen afstand kunt doen? Een charmante oude zetel die u op de kop hebt kunnen tikken en waarvan u vindt dat het een make-over verdient? Of heeft u simpelweg de wens om uw bankstel in een nieuw jasje te stoppen?

Ateljee 17 helpt u graag bij het realiseren van uw ideale zitmeubel. Dat tevens volledig naar uw smaak kan worden herontworpen. Elk klein detail kan worden aangepast zodat elk stuk een uniek stuk is, volledig naar hoe dat de klant het wenst. Ateljee 17 ondersteunt u in uw keuze door het aanbieden van een ruim assortiment aan kleuren en stoffen en door haar voorliefde voor de ambacht.

Bent u zelf niet in het bezit van een oud bankstel of aantrekkelijk zeteltje, maar heeft Ateljee 17 u wel warm gemaakt voor het in de armen sluiten van een charmant her opgemaakt meubelstuk, neem dan zeker een kijkje bij de zitmeubelen die Ateljee 17 eigenhandig heeft her opgemaakt en geherstoffeerd!